Navigáció 
Pimper_Laszlo -
Labdarúgó-tornát nyertünk!!!

 

A százhalombattai FER Tűzoltóság és Szolgáltató Kft. első ízben 2017-ben szervezte meg a környező tűzoltóságok kispályás labdarúgó tornáját, melyen a szervezők mellett az érdi, a szigetszentmiklósi és a székesfehérvári hivatásos tűzoltóparancsnokságok csapata vett részt.

A hagyományteremtő szándékkal életre hívott tornára idén a martonvásári Tóth Iván Sportcsarnokban került sor. A június 2-i rendezvényen a székesfehérvári hivatásos tűzoltók távolmaradása okán, „beugróként” vett részt a Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület – utolsó napokban megszervezett – csapata. A három Pest megyei hivatásos, illetőleg főfoglalkozású tűzoltóság mellett egyetlen önkéntesként és egyben Fejér megyét képviselő egységként vettünk részt a nagyon jó hangulatú tornán.

 

A körmérkőzéses megmérettetésen első ellenfelünk a FER Tűzoltóság volt, akikkel nem bírt az első ízben együtt játszó tagjainkból szervezett focicsapatunk, és 3:1 arányban alul maradtunk.

A vereség nem törte meg a Marton ÖTÉ-t, sőt a következő két mérkőzés során keményen küzdöttünk és nyertünk. Először az Érd Hivatásos Tűzoltóság csapatánál bizonyultunk 1:0 arányban jobbnak, majd a Szigetszentmiklós HTP csapatát győztük le 4:1-re.

A végső helyezésünk a torna utolsó perceiben dőlt csak el: Az Érd HTP és a FER közötti küzdelmes zárómérkőzés 1:1-es végeredményének köszönhetően a szervező százhalombattaiak a második helyen maradtak és nem előztek meg bennünket a tabellán.

 

MARTON ÖTE csapata első helyezést ért el!

 

Második helyen a szervező FER csapata végzett egy győzelemmel és két döntetlennel, maga mögé utasítva a két döntetlennel és egy vereséggel harmadik helyezett érdi tűzoltókat.

A torna gólkirálya is csapatunkból került ki: Orosz Vilmos három góllal zárta a körmérkőzés-sorozatot. További gólszerzőink: Nagy Dániel 2 góllal, míg Nagymáthé Richárd 1 góllal járult hozzá csapatunk sikeréhez.  

Lelkes szurkolóink által támogatott csapatunk további tagjai: Molnár Balázs (kapus), Molnár Krisztián, Molnár Krisztián Bence, Nagymáthé Norbert, Pimper Máté.

 

Gratulálunk a tornagyőztes csapatnak!

 


 

NyomtatásCopyright © 2017
| 8,834 egyedi látogató