Navigáció 
Pimper_Laszlo -
Két szakmai pályázaton szerepelt kiemelkedő eredménnyel a Marton ÖTE

Két – a BM OKF által kiírt és elbírált – szakmai pályázaton közel 11 millió forint értékű támogatást ítéltek meg egyesületünknek!

Az önkéntes mentőszervezetek tevékenységének támogatására kiírt pályázaton  terepjáró gépjárművet ítélt meg a Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek - mint a Martonvásár Járási Mentőcsoport tagjának - a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A jármű értéke 9,5 millió forint.

Az önkéntes tűzoltó egyesületek részére a BM OKF által a Magyar Tűzoltó Szövetséggel együttműködve kiírt pályázaton a maximális 1 millió 250 ezer forint mértékű támogatásunkról döntöttek. Ennek keretében 2019-ben működési költségekre, gépjármű javításra, eszközbeszerzésre, szakmai tanfolyamokon történő részvételre, EDR-rádióra kap támogatást a Marton ÖTE.  

Ezen kiemelkedő támogatási értékkel a Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület újjászervezésének és az azóta teljesített szakmai munkánknak az eredményességét ismerték el a pályázatot elbírálók.

Mindezért elsősorban lelkiismeretes tagságunkat illeti köszönet, akik szabadidejükben, ellenszolgáltatás nélkül, igazi önkéntesként végzik munkájukat a tűzoltó egyesületben. Köszönjük a munkánkat erkölcsileg és anyagi hozzájárulással támogató önkormányzatok és más szervezetek, magánszemélyek segítségét, akik lehetővé teszik, hogy segíthessünk.

Gratulálunk a közös eredményhez, köszönjük az eddigi támogatást és számítunk Rátok a továbbiakban is!

 

További részletek a pályázati eredményekről:

 

NyomtatásCopyright © 2017
| 54,911 egyedi látogató