Navigáció 
Pimper_Laszlo -
Megint egy mozgalmas hétvége...

Ismét nagyon sok minden történt velünk a hétvégén, nem unatkoztak önkénteseink! Szombat délelőtt készenlétbe állítottuk a Spartan fecskendőt. Ez látszólag egyszerű művelet is lehetne... Azonban most első ízben kellett minden felszerelést átraknunk az új járműre,  mindennek helyet találnunk és kialakítani a rögzítéseket. Néhány tagunk már reggel 6-kor az autónál kezdett, mégis a délutánba nyúlott a teljes művelet...

Aztán délután a Műveletirányítás kérte segítségünket: egy meghibásodott tartálykocsit kísértünk - már az "új" fecskendővel - Székesfehérvárra. Ott elösször lefejtették a járműből az üzemanyagot, majd biztosításunkkal a vállalat helyi telephelyére ment a jármű. Ez ismét egy különleges eset volt: azzal, hogy önkéntes tűzoltóink végezték el ezt a fontos feladatot, nem kellett más tűzoltóegységeket elvonni az általuk védett területről, így egy nagyobb térség biztonságához járultunk hozzá.

Vasárnap hajnalban folytatódott a mozgalmas hétvége: 1 óra után két perccel egy tűzjelző téves riasztására vonultunk. A területet a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltó-örs tűzoltóival - mivel a közelebbi érdi és törökbálinti egységek tűzeseteknél dolgoztak - vizsgáltuk át, de nem találtunk tűzre utaló körülményt.

NyomtatásCopyright © 2017
| 54,918 egyedi látogató