Navigáció 
Pimper_Laszlo -
Verseny után minősítés - Éves minősítő gyakorlat Ráckeresztúron

A délelőtti érdi kismotorfecskendő szerelési versenyt követően újabb megmérettetésen vettek részt önkéntes tűzoltóink október 19-én. Ismét a ráckeresztúri kastély területén került sor önkéntes tűzoltóságunk éves "rendszerbentartó" minősítő gyakorlatára.

A gyakorlatot az Érdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelője készítette elő. A feltételezés szerint a felújítás alatt álló épület földszintjén keletkezett a tűzeset, melynek helyszínét az egyik dolgozó nem tudta elhagyni. Őt a füsttel telített helyiségből klégzőkészülékben mentették ki önkénteseink, mikörben vízsugarakat szereltek a tűz továbbterjedésének megakadályozására és eloltására.

A gyakorlatot a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltósági főfelügyelője ellenőrízte és értékelte. Önkéntes tűzoltóink munkája megfelelt a vonatkozó előírásoknak és szakmai gyakorlatnak, így újabb egy évig jogosultak vagyunk önállóan - hivatásos, vagy önkormányzati tűzoltó egységek jelenléte nélkül - beavatkozni tűz- és káreseményeknél.

Gratulálunk a gyakorlaton részt vevő önkéntes tűzoltóinknak!

NyomtatásCopyright © 2017
| 39,752 egyedi látogató