Navigáció 
Pimper_Laszlo -
A GIA Form segített gépjárműfecskendőnk javításában

Sokan megcsodálják különleges gépjárműfecskendőnket, az 1995-ös, amerikai gyártmányú Spartan ERMI Fire Bann tűzoltóautónkat, mely a közelmúltban meghibásodott: egy kopásból adódó hiba miatt javítás vált szükségessé. Kevesen tudják, de legtöbb esetben a csapatunk tagjai javítják meg a hasonló műszaki hibákat, ezesetben Robi és Laci fogott neki a munkának. A meghibásodott rész kiemelése után azzal szembesültünk, hogy egy különlegesebb fémmegmunkálásra lenne szükségünk az alkatrész javításához, amiben csak egy speciális felkészültségű cég tudna nekünk segíteni.

Több irányba is elindultunk, de végül az érdi GIA Form-tól érkezett a segítség.

Több különböző megoldást is felvázoltak számunkra, hogy hogyan készülhet el az alkatrész, s míg az árajánlatra vártunk úgy döntött a cég vezetése, hogy a GIA Form támogatni szeretné az egyesületünk munkáját azzal, hogy térítésmentesen elkészíti ezt az alkatrészt. Nagyon jól esett a csapatnak a hozzájárulás, hiszen a saját szabadidőnkben, társadalmi szerepvállalásként csináljuk az önkéntes tűzoltó munkát, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül, és mindig nagyon pozitív az, ha ezt mások hasonló hozzáállással ismerik el és segítik.

A jármű és a munka fontosságát az bizonyítja, hogy még aznap volt a villámárvíz Gyúrón, ahova már ezzel a járművel tudtunk kivonulni. Számos helyszínen segítettünk a vízzel elöntött területen, csecsemőt és kutyát is mentettünk.

Mindez annak is köszönhető, hogy tettrekész önkéntes tűzoltóinknak a GIA Form közreműködésével sikerült megoldani a műszaki problémát és ismét használatba vehettük a járművet. Nagyon hálásak vagyunk és ezúton is köszönjük, hogy a GIA Form hozzájárult a munkánkhoz.

A közös munkáról ITT számolt be a GIA Form.

NyomtatásCopyright © 2017
| 76,440 egyedi látogató