Navigáció 
Pimper_Laszlo -
Fejér megyét képviseltük az önkéntes mentőszervezetek országos versenyén

Október 4-én és 5-én részt vettük az önkéntes mentőszervezetek első országos szakmai vetélkedőjén, Salgótarjánban. Fejér megyét önkéntes tűzoltóságunk a Bicskei Önkormányzati Tűzoltósággal közösen képviselte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által szervezett megmérettetésen. tovább

Részletek · 132 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Tűzoltóautó szépségversenyen vettünk részt

Tűzoltóautó szépségversenyen vettünk rész tolnai tűzoltó barátaink meghívására 2019. augusztus 3-án. A jól szervezett rendezvényre kilátogatók nagy érdeklődéssel csodálták Spartan járművünket, mellyel 3. helyezést értünk el.

További fotók

Részletek · 130 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Bemutató gyakorlattal zárult a tűzoltó gyerektábor

Látványos bemutató gyakorlattal zárult a tűzoltó gyerektáborunk 2019. július 12-én délután. A résztvevő kis tűzoltók hozzátartózóik előtt mutatták be a hét folyamán tanultakat.

VIDEO

NyomtatásPimper_Laszlo -
Megkezdődött tűzoltó gyermektáborunk!

Tűzoltó Gyermektábor helyszíne ezekben a napokban a BBK. A Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület rendezvényén résztvevő gyermekek játékos formában ismerkednek meg a tűzoltó hivatás rejtelmeivel, miközben számos otthoni biztonságot növelő ismeretre is szert tesznek. 

Tovább

Részletek · 362 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Megint egy mozgalmas hétvége...

Ismét nagyon sok minden történt velünk a hétvégén, nem unatkoztak önkénteseink! Szombaton délelőtt készenlétbe állítottuk a Spartan fecskendőt, majd délután Székesfehérvárig kísérve biztosítottunk egy üzemanyag szállítmányt, vasárnap hajnalban már vonultunk is az új járművel...

Tovább

Részletek · 369 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Hazatért a "szabolcsi különítmény"

Vasárnap este hazatértek a vihar által súlytott Szabocs-Szatmár-Bereg megyében segítséget nyújtó önkéntes tűzoltóink. Más tűzoltóegységekkel együttműködve Kisvárda, Rétközberencs és Ajak területén dolgoztak a hétvége során. Különböző helyszíneken kidőlt fákat távolítottak el,  veszélyessé vált épületszerkezeteket bontottak le, illetőleg a szél által megbontott tetőket erősítettek meg.

Rövid beszámoló az általuk végzett kárelhárítás tevékenységről.

Részletek · 221 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Megérkeztek a viharsúlytotta Szabolcsba önkénteseink

Ma reggel megérkeztek Szabolcsba önkénteseink, akik a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megkeresésére közreműködnek a csütörtöki vihar által letarolt területen a kárelhárításban.

tovább

Részletek · 426 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Két szakmai pályázaton szerepelt kiemelkedő eredménnyel a Marton ÖTE

Két – a BM OKF által kiírt és elbírált – szakmai pályázaton közel 11 millió forint értékű támogatást nyert egyesületünk!

Az önkéntes mentőszervezetek tevékenységének támogatására kiírt pályázaton egyesületünk terepjáró gépjárművet, míg az önkéntes tűzoltó egyesületek pályázatán a maximális összegű működési- és eszköztámogatást nyerte el. A Marton ÖTE-nek megítélt kiemelkedő támogatással tagságunk lelkiismeretes munkáját és az ehhez hozzájáruló önkormányzatok, egyéb szervezetek és magánszemélyek áldozatát is elismerték a döntéshozók.   tovább

Részletek · 525 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Négy "munkás" vasárnapi vonulás...

Elég hosszúra nyúlt az elmúlt vasárnap egyesületünk készenlétet ellátó önkéntes tűzoltói számára: reggel fél 7 után néhány perccel az M7-es autópályára riasztottak bennünket, s a napot este 10-kor zártuk - a negyedik káreseménytől visszaérkezve.

tovább

Részletek · 172 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Újabb szerkezelői vizsgákat teljesítettünk

Június 21-én és 22-én egyesületünk tizenhárom tagja újabb tűzoltótechnika-kezelői vizsgát teljesített. Az összesen 37 "vizsgaegység" a közelmúltban beszerzett gépjárműfecskendő, hidraulikus feszítő-vágó, motoros láncfűrész, valamint két vízszivattyú kezelésére jogosítja fel tűzoltóinkat. 

tovább

Részletek · 179 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Balesetek jelentettek feladatot május első hétvégéjén

Május elején összesen három esetben kaptunk riasztást különböző közúti balesetekhez.

tovább

Részletek · 179 megnyitás ·NyomtatásCopyright © 2017
| 33,373 egyedi látogató