Navigáció 
Pimper_Laszlo -
Közgyűlés

A Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület 2019. március 29-én este tartotta éves közgyűlését a Brunszvik-Beethoven Közösségi Ház és Könyvtár (BBK) földszinti galériájában. A tagság több mint háromnegyede képviseltette magát, a rendezvényt megtisztelte jelenlétével Sallai László tű. alezredes, az Érdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője, valamint Rózsa Gábor tű. alezredes, az Érdi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság parancsnoka.  tovább

Részletek · 79 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Ha vasárnap akkor három (a vonulásaink száma)...

Múlt vasárnap ismét három tűzesethez vonult egyesületünk fecskendője, ahogy ezt már egy héttel korábban is megszokhattuk.

Megint nagy területet és három települést jártunk be: délután bokros-fás területet oltottunk Baracskán, majd este Gyúróra siettünk épülettűzhöz, ahonnan a Martonvásár és Lászlópuszta közötti nádas tüzéhez vonultunk.

tovább

Részletek · 394 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Korán kezdődött a hétvége

Nagyon korán ébredtek március első hétvégéjén önkéntes tűzoltóink, amikor szombat hajnalban negyed 2-kor a 7. számú főközlekedésí útra közúti balesethez hívtak bennünket.

Eddig 14 alkalommal sietett segítségnyújtásra önkéntes tűzoltóságunk 2019-ben, január elseje óta minden beavatkozást igénylő riasztásra vonulni tudtunk.                                 tovább

Részletek · 191 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Új gyorsbeavatkozó gápjárművet állítottunk készenlétbe

Támogatóinknak és különösen a - december végi sajnálatos balesetünket követő -sok-sok adománynak köszönhetően sikerült pótolnunk gyorsbeavatkozó gépjárművünket, amire nagy szükség volt, mivel a Steyr Bronto gépjárműfecskendőnk meghibásodott. A fecskendő javításáig csak az új járműnek - és támogatóinknak - köszönhetően tudunk a bajbajutottak segítségére sietni, ahogy erre már vasárnap éjjel sor is került. 

Az új járművön csak ideiglenesen helyeztük el felszereléseinket, a végleges málhatér kialakítására az anyagi lehetőségeinktől függően  kerül sor.

Nagyon köszönjük támogatóinknak, hogy adományaikkal hozzájárultak gyorsbeavatkozó gépjárművünk pótlásához!          tovább

Részletek · 230 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
MARTON ÖTE a Katasztrófavédelem folyóirat januári számában

A Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület újjászervezéséről és eredményeiről számolt be a Katasztrófavédelem januári száma.

Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy írása a folyóirat 2. és 3. oldalán olvasható "Együtt a célig" címmel. 

 tovább

Részletek · 95 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Önállóan beavatkozó tűzoltó egyesület lettünk - beiktatási ünnepség

A széleskörű összefogásnak köszönhetően, alig több mint egy év alatt az önálló beavatkozás jogosultságát is megszerezte tűzoltó egyesületünk. Az erről szóló dokumentumokat január tizenötödikén, a martonvásári beiktatási ünnepségen a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság országos tűzoltósági főfelügyelője adta át. Önkéntes tűzoltó közösségünk január elsejétől a vállalt készenléti időben Fejér megye öt településének közigazgatási területén a hivatásos és az önkormányzati tűzoltóságok nélkül avatkozhatnak be a káreseteknél. tovább

Részletek · 109 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Fejér megye önkéntes tűzoltói

Fejér megye önkéntes tűzoltóiról közölt összefoglaló cikket a FEOL.

Az írásból kiderül, hogy a megyében működő 29 egyesület 346 vonulást teljesített az elmúlt évben.

A cikk itt érhető el.

NyomtatásPimper_Laszlo -
Mozgalmas nap(ok) - Három vonulás kicsit több mint 24 órán belül

Két káresethez is vonultunk január tizedik napján, majd riasztással kezdődött a következő reggel is:

Hajnali fél kettőkor Ráckeresztúrra hívtak bennünket gáz/égéstermék szivárgáshoz.

Délután az M7-es autópályán tehergépjármű és kamion ütközésénél volt szükség a fülke roncsába beszorult gépjárművezető kiszabadítására.

11-én reggel fél 5-kor egy gépjármű égett az autópályán.    tovább

Részletek · 336 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
"Önállóan" indult az év...

2019 első feladatait már önállóan, más tűzoltóegységek nélkül hajthatta végre a Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület: január 3-án este Ráckeresztúron, míg másnap Gyúrón segítettünk.

tovább

Részletek · 316 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Önállóan avatkozhatunk be január 1-től

Január elsejétől önállóan is beavatkozhat a Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület. A szervezet Tordas, Martonvásár, Ráckeresztúr, Baracska és Gyúró közigazgatási területén a vállalt készenléti időszakban a hivatásos és önkormányzati tűzoltó egységek nélkül, egyedül is végezheti a káresemények felszámolását.

tovább

Részletek · 184 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Gyorsbeavatkozó járművünk szenvedett balesetet

December 27-én, közúti balesethez vonuló MARTON ÖTE/2 gyorsbeavatkozó járművünk  balesetet szenvedett a csúszós úton Ráckeresztúr-Lászlópuszta magaságában. A járműben utazó 2 önkéntes tűzoltó nem sérült meg, de a jármű totálkáros lett és egyéb felszereléseink is sérültek.

Támogatók segítségét kérjük a sérült felszerelések pótlásához...

tovább

Részletek · 321 megnyitás ·NyomtatásCopyright © 2017
| 20,279 egyedi látogató