Navigáció 
Pimper_Laszlo -
Adó 1% - Már Önkéntes Tűzoltóságunk is támogatható

Az Ön adójának 1%-a fontos nekünk!

Akkor is, ha Ön szerint az csak néhány forint. Ezek a forintok a Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesületnél nagyon fontos célokat támogatnak, ezzel segítve önkéntes tűzoltóink áldozatos munkáját.

Kérjük, rendelkezzen a Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület javára adó 1%-ának felajánlásával.

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb 2020. május 20-ig az szja-bevallási formától függetlenül is megteheti.

Magánszemélyként az idén is dönthet úgy, hogy a megfizetett adójának 1%-át felajánlja egy regisztrált civil szervezetnek.

Töltse le a rendelkező nyilatkozatot, amelyben az adószámunk már előre ki van töltve, vagy az alábbi adatokat megadva segítse munkánkat adója 1 %-ának felajánlásával.

MARTONVÁSÁRI ÖNKÉNTES TŰZOLTÓ EGYESÜLET

ADÓSZÁMA: 18943344-1-07

Köszönjük, hogy adója 1%-ával is segíti önkéntes tűzoltóságunk munkáját!

Mire fordítjuk az adó 1% felajánlásokat?

A tűzoltó gépjárműveink, különféle felszereléseink működéséhez és fejlesztéséhez szükséges anyagi hátteret támogatásokból és az adó 1%-ból teremtjük elő.

A befolyt adományokat teljes egészében az önkéntes tűzoltóságunk működtetésére és fejlesztésére fordítjuk. A következő év(ek) kiemelt célja, hogy a MARTON ÖTE gépjárművei és felszerelései számára végre megfelelő elhelyezést tudjunk biztosítani.

Amennyiben kíváncsi, hogy mivel is foglalkozik a Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület és milyen eredményeket értünk el 2019-ben, tekintse meg egyesületünk beszámolóját.

NyomtatásCopyright © 2017
| 30,590 egyedi látogató