Navigáció

 
Pimper_Laszlo -
Két szakmai pályázaton szerepelt kiemelkedõ eredménnyel a Marton ÖTE

Két – a BM OKF által kiírt és elbírált – szakmai pályázaton közel 11 millió forint értékû támogatást ítéltek meg egyesületünknek!

Az önkéntes mentõszervezetek tevékenységének támogatására kiírt pályázaton  terepjáró gépjármûvet ítélt meg a Martonvásári Önkéntes Tûzoltó Egyesületnek - mint a Martonvásár Járási Mentõcsoport tagjának - a BM Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság. A jármû értéke 9,5 millió forint.

Az önkéntes tûzoltó egyesületek részére a BM OKF által a Magyar Tûzoltó Szövetséggel együttmûködve kiírt pályázaton a maximális 1 millió 250 ezer forint mértékû támogatásunkról döntöttek. Ennek keretében 2019-ben mûködési költségekre, gépjármû javításra, eszközbeszerzésre, szakmai tanfolyamokon történõ részvételre, EDR-rádióra kap támogatást a Marton ÖTE.  

Ezen kiemelkedõ támogatási értékkel a Martonvásári Önkéntes Tûzoltó Egyesület újjászervezésének és az azóta teljesített szakmai munkánknak az eredményességét ismerték el a pályázatot elbírálók.

Mindezért elsõsorban lelkiismeretes tagságunkat illeti köszönet, akik szabadidejükben, ellenszolgáltatás nélkül, igazi önkéntesként végzik munkájukat a tûzoltó egyesületben. Köszönjük a munkánkat erkölcsileg és anyagi hozzájárulással támogató önkormányzatok és más szervezetek, magánszemélyek segítségét, akik lehetõvé teszik, hogy segíthessünk.

Gratulálunk a közös eredményhez, köszönjük az eddigi támogatást és számítunk Rátok a továbbiakban is!

 

További részletek a pályázati eredményekrõl:

 

NyomtatásCopyright © 2017
| 111,501 egyedi látogató