Navigáció

 
Támogatás

A Marton ÖTE számít az Ön támogatására! 

A tûzoltó gépjármûveink, különféle felszereléseink mûködéséhez és fejlesztéséhez szükséges anyagi hátteret támogatásokból és az adó 1%-ból teremtjük elõ.

Kérjük, támogatásával segítse önkéntes tûzoltóságunk mûködését.

Bankszámla számunk: 10403174-50526874-80901005 (K&H Bank Zrt.)

Ne felejtse: Sok kicsi sokra megy!

Az Ön adójának 1%-a fontos nekünk!

Akkor is, ha Ön szerint az csak néhány forint. Ezek a forintok a Martonvásári Önkéntes Tûzoltó Egyesületnél nagyon fontos célokat támogatnak, ezzel segítve önkéntes tûzoltóink áldozatos munkáját.

Kérjük, rendelkezzen a Martonvásári Önkéntes Tûzoltó Egyesület javára adó 1%-ának felajánlásával.

Az idén is lehetõség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésõbb 2020. május 20-ig az szja-bevallási formától függetlenül is megteheti.

Magánszemélyként az idén is dönthet úgy, hogy a megfizetett adójának 1%-át felajánlja egy regisztrált civil szervezetnek.

Töltse le a rendelkezõ nyilatkozatot, amelyben az adószámunk már elõre ki van töltve, vagy az alábbi adatokat megadva segítse munkánkat adója 1 %-ának felajánlásával.

MARTONVÁSÁRI ÖNKÉNTES TÛZOLTÓ EGYESÜLET

ADÓSZÁMA: 18943344-1-07

Köszönjük, hogy adója 1%-ával is segíti önkéntes tûzoltóságunk munkáját!

Mire fordítjuk a felajánlásokat?

A befolyt adományokat teljes egészében az önkéntes tûzoltóságunk mûködtetésére és fejlesztésére fordítjuk. A következõ év(ek) kiemelt célja, hogy a MARTON ÖTE gépjármûvei és felszerelései számára végre megfelelõ elhelyezést tudjunk biztosítani.

Amennyiben kíváncsi, hogy mivel is foglalkozik a Martonvásári Önkéntes Tûzoltó Egyesület és milyen eredményeket értünk el 2019-ben, tekintse meg egyesületünk beszámolóját.
Copyright © 2017
| 112,018 egyedi látogató