Navigáció

 
Pimper_Laszlo -
Birtokba vettük az új tûzoltószertárunkat!
Elkészült a Martonvásári Önkéntes Tûzoltó Egyesület új szertára, így néhány napja birtokba vettük az új létesítményt. Az épület belsõ kialakítása és a környezet rendezése csak tavasszal fejezõdik be, ezért az átadó ünnepséget jövõ év tavaszára tervezzük.
Az épületet azonban már az elmúlt napokban használatba vettük, gépjármûveink már új állomáshelyünkön állnak készenlétben, ami nagyon fontos esemény és nagy elõrelépés a Marton ÖTE életében. Önkéntes tûzoltóságunk új bázisát szûk körû rendezvény keretében ünnepeltük meg tagságunkkal és támogató, együttmûködõ partnereinkkel december 20-án.
A létesítmény Martonvásár Város Önkormányzatának beruházásában valósult meg. A szükséges anyagi forrás megteremtéséhez hozzájárult a Szent László Völgye Többcélú Kistérségi Társulás, valamint a BM Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság is. A finanszírozás a Martonvásári Önkéntes Tûzoltó Egyesület eredményes LEADER pályázatával vált teljessé: a Vidékfejlesztési Program keretén belül a VP6-19.2.1.-96-6-21 kódszámú, Völgy Vidék Közösség - Helyi fejlesztések támogatása címû felhíváson 10 millió forintot nyertünk.
A rendezvény keretében bemutattuk új gépjármûfecskendõnket is. A Mercedes alvázra épített Rosenbauer TLF 2000 típusjelölésû jármûvet egyesületünk néhány hónapja vásárolta Hollandiából és a szükséges adminisztrációs folyamatok, valamint átalakítások után a közelmúltban állt készenlétbe.
Köszönjük támogatóinknak, hogy mellettünk állnak és önkéntes tûzoltóinknak a sok munkát és áldozatot!

NyomtatásCopyright © 2017
| 112,031 egyedi látogató