Navigáció

 
Pimper_Laszlo -
Birtokba vettük az új tűzoltószertárunkat!
Elkészült a Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület új szertára, így néhány napja birtokba vettük az új létesítményt. Az épület belső kialakítása és a környezet rendezése csak tavasszal fejeződik be, ezért az átadó ünnepséget jövő év tavaszára tervezzük.
Az épületet azonban már az elmúlt napokban használatba vettük, gépjárműveink már új állomáshelyünkön állnak készenlétben, ami nagyon fontos esemény és nagy előrelépés a Marton ÖTE életében. Önkéntes tűzoltóságunk új bázisát szűk körű rendezvény keretében ünnepeltük meg tagságunkkal és támogató, együttműködő partnereinkkel december 20-án.
A létesítmény Martonvásár Város Önkormányzatának beruházásában valósult meg. A szükséges anyagi forrás megteremtéséhez hozzájárult a Szent László Völgye Többcélú Kistérségi Társulás, valamint a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság is. A finanszírozás a Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület eredményes LEADER pályázatával vált teljessé: a Vidékfejlesztési Program keretén belül a VP6-19.2.1.-96-6-21 kódszámú, Völgy Vidék Közösség - Helyi fejlesztések támogatása című felhíváson 10 millió forintot nyertünk.
A rendezvény keretében bemutattuk új gépjárműfecskendőnket is. A Mercedes alvázra épített Rosenbauer TLF 2000 típusjelölésű járművet egyesületünk néhány hónapja vásárolta Hollandiából és a szükséges adminisztrációs folyamatok, valamint átalakítások után a közelmúltban állt készenlétbe.
Köszönjük támogatóinknak, hogy mellettünk állnak és önkéntes tűzoltóinknak a sok munkát és áldozatot!

NyomtatásCopyright © 2017
| 101,689 egyedi látogató