Navigáció 
nnorbert -
Bemutatkozás

Az Ön adójának 1%-a fontos nekünk!

Kérjük, rendelkezzen a Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület javára adó 1%-ának felajánlásával, ezzel segítve önkéntes tűzoltóink áldozatos munkáját.

 

MARTONVÁSÁRI ÖNKÉNTES TŰZOLTÓ EGYESÜLET

ADÓSZÁMA: 18943344-1-07

Várjuk sorainkba a Marton ÖTE munkája iránt érdeklődőket. Ha szeretnél megismerni egy lelkes, önzetlen csapatot, és tenni akarsz családod, ismerőseid, tágabb környezeted biztonságáért, jelentkezz önkéntes tűzoltónak Facebook oldalunkon, vagy az ote@martonvasar.hu címen.

NyomtatásPimper_Laszlo -
Pályázati támogatás a BM OKF-től

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közzétette az önkéntes tűzoltó egyesületek 2022. évi pályázatának eredményét. A Marton ÖTE a - korábban már kihírdetett - 200 ezer forint működési támogatás mellett 2 db kézi EDR rádiót kap természetbeni támogatásként. Így összesen 1 millió 25.550 forint értékű pályázati támogatásban részesül egyesületünk a BM OKF által biztosított keretből ebben az évben.

https://www.katasztrofavedelem.hu/29/hirek/268432/termeszetbeni-tamogatas-az-onkormanyzati-tuzoltosagoknak-es-onkentes-tuzolto-egyesuleteknek

NyomtatásPimper_Laszlo -
Ismét eredményesen pályáztunk!

Örömmel értesültünk, hogy a Nemzeti Együttműködési Alap által civil szervezetek 2022. évi támogatására kiírt pályázaton 1 millió 320 ezer forint vissza nem térítendő támogatásban részesül a Marton ÖTE.      Részletek

Részletek · 143 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Szakmai munkánk az elmúlt évben

Az elmúlt év során 109 eseményhez kaptunk riasztást, és minden esetben vonulni tudtunk. 73-szor tűzesethez, míg 67-szer műszaki mentéshez szálltak ki tűzoltóink – gyakran két járművel siettünk a helyszínre. Nagyrészt – önként vállalt – működési területünkön, Martonvásár, Baracska, Gyúró, Ráckeresztúr és Tordas térségében avatkoztunk be, 34 alkalommal önállóan, más tűzoltó egység közreműködése nélkül.             Részletek

Részletek · 110 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Áldott, békés karácsonyt kívánunk!

NyomtatásPimper_Laszlo -
A Mikulás idén is tűzoltóautón érkezik!

NyomtatásPimper_Laszlo -
Köszönjük az adó 1 %-ának felajánlását

A Marton ÖTE tagsága köszönetet mond mindazoknak, akik 2020. évi személyi jövedelemadójuk 1 %-nak felajánlásával az önkéntes tűzoltóságunkat támogatták,  melyből összesen 615 949 Ft  érkezett Egyesületünkhöz.

Részletek · 142 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Eredményesen pályáztunk a Nemzeti Együttműködési Alap Támogatási Program (2021) támogatására

A Marton ÖTE közel 1 miilió 950 ezer forint támogatást nyert el a Nemzeti Együttműködési Alap Támogatási Program (2021) pályázatán.

Részletek

Részletek · 144 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Boldog, káreseményektől mentes új esztendőt kívánunk!

Egy rövid összefoglaló 2020-ról

Részletek · 358 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Nagyon boldog karácsonyt, sikeres új esztendőt és jó egészséget kívánunk!

NyomtatásPimper_Laszlo -
Minősítő gyakorlat 2020

2020.10.16.-án a késő délutáni órákban került végrehajtásra a Marton ÖTE 2020 évi minősítő gyakorlata a tordasi HOKA lovarda területén.

A gyakorlatot a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Tűzoltósági Főfelügyelője és az Érdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Tűzoltósági Felügyelője megfelelőre értékelte, így újabb egy évre megkaptuk a a lehetőséget hogy önállóan avatkozzunk be tűzesetek és balesetek felszámolása során. tovább

Részletek · 367 megnyitás ·NyomtatásCopyright © 2017
| 76,446 egyedi látogató