Navigáció 
Pimper_Laszlo -
Rendszerbeállító gyakorlaton vizsgáztunk

2018. október 27-én rendszerbeállító gyakorlat keretében vizsgáztak egyesületünk önkéntes tűzoltói. A ráckeresztúri kastély területén szervezett gyakorlat során műszaki mentési, tűzoltási és életmentési feladatot is teljesítenünk kellett. 

tovább

Részletek · 94 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
További tagjaink szereztek önkéntes tűzoltó képesítést

A Marton ÖTE két további tagja teljesítette sikeresen az önkéntes tűzoltó alaptanfolyam záróvizsgáját vasárnap Dunaújvárosban. Velük együtt már egyesületünk 41 tagja rendelkezik tűzoltási és mentési feladatellátásra jogosító szakmai képesítéssel.

Gratulálunk a sikeres vizsgához Boginak és Péternek! 

tovább

Részletek · 42 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Szakmai versenyen diadalmaskodott a Marton ÖTE parancsnoka

Együtt mérték össze tudásukat Fejér Megye hivatásos, önkormányzati és létesítményi tűzoltó-parancsnokairól érkezett tűzoltásvezetők október 17-én Székesfehérváron. Az első helyen Gaál Tamás tűzoltó őrnagy, a Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület parancsnoka végzett, aki a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat munkatársaként vett részt a vetélkedésben.    tovább

Részletek · 58 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Felszereléseink kezeléséből vizsgáztunk

A Marton ÖTE tizenkét tagja tett tűzoltó-technikai kezelői vizsgát október 14-én. A Steyr-Bronto TLF 2000 típusú gépjárműfecskendőnk mellett motoros láncfűrész használára szereztek jogosultságot tagjaink a BM Katasztrófavédelmi Oktatási Központ vizsgabiztosa előtt teljesített eredményes elméleti és gyakorlati vizsga során.

Gratulálunk az új "szerkezelőknek"!

tovább

Részletek · 61 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Minősültünk...

Egyesületünk már az év elején belépett a Martonvásár Járási Önkéntes Mentőcsoportba, melynek minősítő gyakorlatán vett részt héttagú egységünk szeptember 29-én.

tovább

Részletek · 46 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Állati jó nap!

Egy kitűnő rendezvenyén vettünk részt szeptember 8-án Martonvásáron: az "Állati jó nap" sikerénhez járultunk hozzá jelenlétünkkel. 

A résztvevő gyerekek nagy érdeklődéssel csodálták és mászták gépjárműfecskendőnket...

 

tovább

Részletek · 21 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Gyakorlat Ráckeresztúron

Gyakorlatot tartott a Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület 2018. június 13-án.

 

tovább

Részletek · 149 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Labdarúgó-tornát nyertünk!!!

Június 2-án, a martonvásári Tóth Iván Sportcsarnokban került sor a FER Tűzoltóság és Szolgáltató Kft. által szervezett kispályás labdarúgó tornára. A térség tűzoltóságainak részvételével megrendezett versenyen a MARTON ÖTE önkéntes tűzoltóiból szervezett csapatunk első helyezést ért el!

Második helyen a szervező FER csapata végzett, maga mögé utasítva az érdi, valamint szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat. A torna gólkirálya is csapatunkból került ki: Orosz Vilmos három góllal zárta a körmérkőzés-sorozatot. További gólszerzőink: Nagy Dániel 2 gólt szerzett, míg Nagymáthé Richárd 1 góllal járult hozzá csapatunk sikeréhez.  tovább

Részletek · 311 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Gyereknap Martonvásáron

Gyermekek vették birtokba a gépjárműfecskendőnket a mai napon: részt vettünk a martonvásári gyereknapon, ahol nagy sikere volt a járművünknek és a felszereléseinknek.

további képek

Részletek · 78 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Tűzolónap Martonvásáron sok érdeklődővel

Nagy érdeklődés kísérte egyesületünk május 5-i tűzoltónapját Martonvásáron. A BBK nagytermében sorra kerülő ünnepi rendezvényt követően tűzoltási és mentési bemutatót tekinthettek meg a vendégek, a gyermekek „tűzoltós” feladatokat teljesíthettek és értékes tombolanyeremények találtak gazdára.

tovább

Részletek · 181 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Hogy tetszik?

Elkészült a Steyr fecskendő feliratozása...

Hogy tetszik?

További fotók: itt

Részletek · 110 megnyitás ·NyomtatásCopyright © 2017
| 5,825 egyedi látogató