Navigáció

 
Pimper_Laszlo -
VersenyeztĂŒnk...

Részt vettünk az I. KismotorfecskendĂ” szerelĂ” versenyen, melyet a Pest MKI Érd Katasztrófavédelmi Kirendeltség szervezett a Pest Megyei TĂ»zoltó Szövetség és Érd Megyei Jogú Város támogatásávalKöszönjük a szervezĂ”knek a tĂ»zoltó versenysport hagyományok felélesztését és a remek családi napot.

tovább

Részletek · 476 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
VideĂłval Ă©s fotĂłkkal szĂĄmolt be Ășj jĂĄrmĂ»vĂŒnk Ă©rkezĂ©sĂ©rĂ”l honlapjĂĄn a KatasztrĂłfavĂ©delem

Részletes cikkben, videóval és fotókkal számolt be új jármĂ»vünk érkezésérĂ”l honlapján a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az írás és a film ITT tekinthetĂ” meg.

NyomtatásPimper_Laszlo -
ÁtvettĂŒk az Ășj terepjĂĄrĂłnkat

Tegnap átvettük, ma már tervezett külsĂ” arculatát is elnyerte új Toyota Hilux terepjárónk. A BM OKF által Önkéntes MentĂ”szervezetek számára kiírt pályázaton elnyert támogatásnak köszönhetĂ”en vásárolt új szerzeményünk hamarosan készenlétbe állíthat.

további információk és fotók

Részletek · 1495 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
FejĂ©r megyĂ©t kĂ©pviseltĂŒk az önkĂ©ntes mentĂ”szervezetek orszĂĄgos versenyĂ©n

Október 4-én és 5-én részt vettük az önkéntes mentĂ”szervezetek elsĂ” országos szakmai vetélkedĂ”jén, Salgótarjánban. Fejér megyét önkéntes tĂ»zoltóságunk a Bicskei Önkormányzati TĂ»zoltósággal közösen képviselte a BM Országos Katasztrófavédelmi FĂ”igazgatóság és a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által szervezett megmérettetésen. tovább

Részletek · 607 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
TĂ»zoltĂłautĂł szĂ©psĂ©gversenyen vettĂŒnk rĂ©szt

TĂ»zoltóautó szépségversenyen vettünk rész tolnai tĂ»zoltó barátaink meghívására 2019. augusztus 3-án. A jól szervezett rendezvényre kilátogatók nagy érdeklĂ”déssel csodálták Spartan jármĂ»vünket, mellyel 3. helyezést értünk el.

További fotók

Részletek · 528 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Bemutató gyakorlattal zårult a tûzoltó gyerektåbor

Látványos bemutató gyakorlattal zárult a tĂ»zoltó gyerektáborunk 2019. július 12-én délután. A résztvevĂ” kis tĂ»zoltók hozzátartózóik elĂ”tt mutatták be a hét folyamán tanultakat.

VIDEO

NyomtatásPimper_Laszlo -
MegkezdÔdött tûzoltó gyermektåborunk!

TĂ»zoltó Gyermektábor helyszíne ezekben a napokban a BBK. A Martonvásári Önkéntes TĂ»zoltó Egyesület rendezvényén résztvevĂ” gyermekek játékos formában ismerkednek meg a tĂ»zoltó hivatás rejtelmeivel, miközben számos otthoni biztonságot növelĂ” ismeretre is szert tesznek. 

Tovább

Részletek · 904 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
Megint egy mozgalmas hétvége...

Ismét nagyon sok minden történt velünk a hétvégén, nem unatkoztak önkénteseink! Szombaton délelĂ”tt készenlétbe állítottuk a Spartan fecskendĂ”t, majd délután Székesfehérvárig kísérve biztosítottunk egy üzemanyag szállítmányt, vasárnap hajnalban már vonultunk is az új jármĂ»vel...

Tovább

Részletek · 922 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
HazatĂ©rt a "szabolcsi kĂŒlönĂ­tmĂ©ny"

Vasárnap este hazatértek a vihar által súlytott Szabocs-Szatmár-Bereg megyében segítséget nyújtó önkéntes tĂ»zoltóink. Más tĂ»zoltóegységekkel együttmĂ»ködve Kisvárda, Rétközberencs és Ajak területén dolgoztak a hétvége során. KülönbözĂ” helyszíneken kidĂ”lt fákat távolítottak el,  veszélyessé vált épületszerkezeteket bontottak le, illetĂ”leg a szél által megbontott tetĂ”ket erĂ”sítettek meg.

Rövid beszámoló az általuk végzett kárelhárítás tevékenységrĂ”l.

Részletek · 836 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
MegĂ©rkeztek a viharsĂșlytotta Szabolcsba önkĂ©nteseink

Ma reggel megérkeztek Szabolcsba önkénteseink, akik a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megkeresésére közremĂ»ködnek a csütörtöki vihar által letarolt területen a kárelhárításban.

tovább

Részletek · 937 megnyitás ·NyomtatásPimper_Laszlo -
KĂ©t szakmai pĂĄlyĂĄzaton szerepelt kiemelkedĂ” eredmĂ©nnyel a Marton ÖTE

Két – a BM OKF által kiírt és elbírált – szakmai pályázaton közel 11 millió forint értékĂ» támogatást nyert egyesületünk!

Az önkéntes mentĂ”szervezetek tevékenységének támogatására kiírt pályázaton egyesületünk terepjáró gépjármĂ»vet, míg az önkéntes tĂ»zoltó egyesületek pályázatán a maximális összegĂ» mĂ»ködési- és eszköztámogatást nyerte el. A Marton ÖTE-nek megítélt kiemelkedĂ” támogatással tagságunk lelkiismeretes munkáját és az ehhez hozzájáruló önkormányzatok, egyéb szervezetek és magánszemélyek áldozatát is elismerték a döntéshozók.   tovább

Részletek · 1035 megnyitás ·NyomtatásCopyright © 2017
| 109,380 egyedi látogató